43. DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU ODALARI TOPLANTISI ŞANLIURFA

43. Doğu ve Güneydoğu Anadolu SMMM Odaları Bölge Toplantısı

Şanlıurfa'da 6 Ocak 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen 15 ilin odalarının katılımıyla 43. Doğu ve Güneydoğu Anadolu SMMM Odaları Platform toplantısı, Şanlıurfa SMMM Odasının ev sahipliğinde yapıldı.

Platform toplantısına Ankara TÜRMOB Yönetim Kurulu heyetinden geçmiş dönem TÜRMOB Genel Başkanı ve Ekonomiden sorumlu eski Devlet Bakanı ve halen TÜRMOB yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Dr. Masum Türker, Genel Sekreter Yahya Arıkan ile TÜRMOB Yönetim Kurulu üyeleri, Doğu ve Güneydoğu Oda Başkanları ile konuk misafirleri olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in katılımıyla gerçekleşti.

Platform açılışını yapan Van SMMM Odası Başkanı İbrahim ŞAHİN  Platform, bölgedeki meslek mensuplarının ve odaların bölgenin ekonomik ve sosyal sorunlarını iller bazında tespit ederek, genel sonuçlara ulaşmak ve çözümler konusunda geliştirilen çözüm önerilerini başta TÜRMOB olmak üzere yetkili kurum ve kişilere sunmayı amaçlıyor.

- Platformun bu dönemki gündem konusu olan;
- Odaların bulunduğu illerde yüklendiği misyon ve çalışmalarının değerlendirilmesi.
- Defter beyan sisteminin mesleğe etkisi.
Önceden konu başlıklı olarak belirlenen toplantıda oda başkanları konuyla ilgili konuşmalar yaptı