TÜRMOBKart Hizmete Sunuldu

Değerli Meslektaşım;

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği olarak, sizlerin beklentilerini en yüksek kalitede karşılamak adına TÜRMOBKart çalışmamızı sizlerin istifadesine sunduk. TÜRMOBKart ile meslektaşlarımıza bir kimlik kartının sağlayacağı imkanlardan çok daha fazlasını sunmayı hedefliyoruz.

TÜRMOBKart, son teknolojik yenilikler ışığında, üstün güvenlik özellikleri ile TÜRMOB’a bağlı SM, SMMM, YMM ve Stajyerler için özel olarak hazırlanmış ön ödemeli akıllı kimlik kartıdır. TÜRMOBKart ile size pek çok hizmetten ücretsiz olarak yararlanma imkanı sağlamayı hedefledik.

TÜRMOBKart’ınıza dilediğiniz kadar TL yüklemesi yaparak anlaşmalı giyim, turizm, akaryakıt, yiyecek/içecek satış merkezleri dahil diğer birçok sektörde size özel ve ayrıcalıklı hizmet alımı, indirim ve ödeme imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Elektronik tahsilat sistemi ile ödeme kolaylığı sunacak olan TÜRMOBKart, hayatınızı kolaylaştırmaya yönelik birçok uygulamayı da beraberinde getirmektedir. TÜRMOBKart’ınız sayesinde, müşterilerinizden tahsilatlarınızı kolaylıkla yapabilir, geliştirilen özel uygulamalar ile birlikte TÜRMOB’a ve Odalara ödemelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. TÜRMOBKart’ınız ile e-Birlik üzerinden giriş yaparak; elektrik, su, doğalgaz, belediye harcı, cep telefonu ve sabit telefon faturalarınızı ödeyebilirsiniz.

TÜRMOBKart sahibi üyelerimiz kayıtlı oldukları Oda dışında, diğer illerdeki Odalarda da kartlarını kullanabileceklerdir. Sisteme dahil olacak tüm Odalarda yer alan ödeme noktalarında, nakit gerektirmeden ve para üstü beklemeden, hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

TÜRMOBKart’ınızı kullanarak yapmış olduğunuz işlemlere “www.turmobkart.com.tr” web adresinden erişebilir, ve/veya TÜRMOBKart mobil uygulama üzerinden işlemlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Soru ve önerileriniz için, www.turmobkart.com.tr adresini ziyaret edebilir ve/veya destek@turmobkart.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

TÜRMOBKart uygulamamızın başvurusu ve uygulanmasına yönelik bilgiler yazımız ekinde tarafınıza sunulmaktadır.

Saygılarımla